posting pictures

Home Forums Site Issues posting pictures

Tagged: 

This topic contains 41 replies, has 7 voices, and was last updated by  DawnPatrol321 2 days, 14 hours ago.

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 42 total)
  • Author
    Posts
  • #3198

    Huck
    Participant

    Well, cool, that worked!

    #45178

    DawnPatrol321
    Participant

    I still don’t see where I am able to upload and post a pic into a thread straight from my phone. Is that what you fixed or was it something else?

    #45183

    MoStoke
    Keymaster
    #45187

    MoStoke
    Keymaster

    Use the “add media” button. It should walk you through uploading.

     

     

    #45188

    DawnPatrol321
    Participant

    Tried it but had trouble with it. It doesn’t display on my screen correctly is the first issue, like stuff overlaps onto each other. I uploaded a pic but then couldn’t do anything with it. Will try again.

    #45189

    DawnPatrol321
    Participant

    Nope, can’t figure it out. After a long delay of waiting for the pic to upload it disappears and doesn’t let me do anything with it. I tried sorting through the uploaded pic and changed it to “mine” and nothing came up. I tried changing to images and lots of other pics came up but not mine. There has to be a better way. This is one feature of SI that I actually did like. Anyway to make it like how they have it setup?

    #45191

    DawnPatrol321
    Participant

    Maybe it’s an iPhone / Safari issue?

    #45305

    MoStoke
    Keymaster

    Maybe it’s an iPhone / Safari issue?

     

    I have the same issue, it’s usable, but the ue is poor. Devs are on it. Thanks for all your feedback, and help in general DP

    #45311

    DawnPatrol321
    Participant

    Thanks for looking into it. And you’re welcome, the forum is coming together nicely.

    #45613

    moondog
    Participant

    Pictures still an issue on I phone, it’s cool! Rather be here than SI.

    #45708

    MoStoke
    Keymaster

    Thanks moondog, development is on it

    #46256

    MoStoke
    Keymaster

    Issue related to posting pictures on posts and replies has been fixed now. Now you may upload picture using Browse button.

    Thanks for your support.

    #46329

    moondog
    Participant

    2 attempt today


    Attachments:
    #46333

    moondog
    Participant

    Nice play Shakespeare. Picture posting works

    #46338

    moondog
    Participant

    Thanks Mostoke! First picture grandson

    #46340

    IBC
    Participant

    Issue related to posting pictures on posts and replies has been fixed now. Now you may upload picture using Browse button. Thanks for your support.

    Where is this browse button?

    #46586

    Yankee
    Participant

    MoStoke,

    When I click a ‘Like’ on someone’s post, the Like never stays on there. Am I doing something off-key, if so how to go correctly?

    gracias

     

    #46600

    DawnPatrol321
    Participant

    MoStoke, When I click a ‘Like’ on someone’s post, the Like never stays on there. Am I doing something off-key, if so how to go correctly? gracias

    I have noticed the same issue myself.

    #46673

    Yankee
    Participant

    Administrative Crickets – – must be on summer vacay

    #46691

    DawnPatrol321
    Participant

    Administrative Crickets – – must be on summer vacay

    I spoke with Mr. Mostoke yesterday morning. He said he was at a conference for the primary business and would be getting back later this week. I know that the developers are working on the new forum software on the staging site and are getting close to going live. So these little things will most likely be fixed when that gets rolled out. An all new platform with the latest technology.

Viewing 20 posts - 21 through 40 (of 42 total)

You must be logged in to reply to this topic.